SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Üzletviteli tanácsadás

 

Irodánk valamennyi jelenlegi ügyfele részére, továbbá a kezdő – Startup – vállalkozások, vagy már Működő, de információ hiányban lévő vállalkozás részére ajánljuk a következő szolgáltatásainkat.

 

*Startup-ok részére:  

Cégalapítás:

- A gazdasági társaságok nyilvántartását a Cégbíróságok végzik, ebből adódóan a cégalapítás csak jogi képviselő útján történhet meg. A jogi képviselővel való kapcsolat felvételt megelőzően minden képen célszerű több kérdés tisztázása érdekében szakembert igénybe venni. Ilyen kérdések például: Milyen szervezeti formát érdemes választani?, Milyen személyi kérdéseket kell előre tisztázni?,  Mik az alapítás költségei, illetve mik a várható minimális működési költségek?, Bejegyzéshez milyen adózási formát célszerű választani? Stb. 

- Egyéni vállalkozás alapítása esetén az érintett személynek ügyfélkapuval kell rendelkeznie, mely megtörténtét követően elektronikusan lehet a vállalkozói kérelmet benyújtania. Ehhez minden képen célszerű szakember igénybevétele. A kérelem benyújtásának elektronikus visszaigazolásával azonnal egyéni vállalkozóvá válik a magánszemély. Több kérdés merülhet fel a kérelem benyújtását megelőzően, melyek nagy valószínűséggel szakember igénybe vétele nélkül nem dönthetőek el. Ilyen kérdések például: Milyen tevékenységeket kell bejelölni?, Milyen legyen a jogállása?, Milyen adózási formát válasszon?, ÁFA elszámolás?, Közösségi adószám?, Szakhatósági engedélyek?,Egyéb kötelezettségek?, NÉBIH?, EKÁER? Stb.

 

*Mind a Startup, mind a már működő vállalkozások részére kínáljuk az alábbi szolgáltatásokat:

- Stratégiai tervezés: Ezen terület egyrészről igen nagy kiterjedésű kérdéskör, másrészről alapvetően befolyásolhatja a vállalkozás jövőbeni hatékony és eredményes működésének lehetőségeit. E körben a KKV szektorban még meg nem honosodott elemzési, tervezési, tanácsadási elemeket ötvözve ajánlunk - rövid, közép és akár hosszú távú tervezés érdekében.

A nagyvállalati szektorban elengedhetetlen a mai korban ezen tevékenység, azonban a KKV szektor szereplői vagy nem ismerik fel ennek szükségességét, vagy nem ismerik a megoldási lehetőségeket, vagy nem ismernek erre alkalmas szakembereket, vagy nem tudják a finanszírozást megoldani. 

Mindezen problémákat felismerve, és a KKV szektor számára új lehetőségeket biztosítva, az egyedi igényeket felmérve vállalunk cég átvilágítást, elemzést, stratégiai tervezést.

E körbe átfogóan tartoznak mind a pénzügyi, gazdasági, műszaki, kivitelezési kértdések.

 

- Egyedi, beruházási, fejlesztési tervezés: Ezen körben nem az adott vállakozás teljes terjedelmére átfogóan kiható elemzői, tervezői munkákat, hanem az egyes konkrétan tervezett fejlesztésekhez, beruházásokhoz kapcsolódóan - átvilágítás, elemzés, hatástanulmány, tervezés terén - ajánlunk szolgáltatásokat.

 

Árak: Egyedi megállapodás alapján a megrendeléshez igazodóan.

 

Irányár: Nettóban Minimum 5.000.-Ft/óra