SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Fokozott ell. miatti ellenjegyzés, és egyéb eseti képviselet

 

*Azon vállalkozások részére, melyeket az adóhatóság fokozott ellenőrzés alá rendelt - és ennek keretében egyes bevallásaikat meghatározott időtartamra ellenjegyzéssel nyújthatnak be – ezen szolgáltatás keretében e kötelezettségüknek eleget tehetnek.

 

Szolgáltatást végzi:

Dr Tóth Imre

Krasznai Andor

 

Árak: Egyedi megállapodás, megbízás jellege és időigénye arányában

Irányárak: Nettóban, Minimum 12.000.-Ft/hó

 

*Az irodánk állandó könyvviteli szolgáltatását igénybe vevő vállalkozások részére a kisebb, nem átfogó ellenőrzések tekintetében a szolgáltatás külön díjazás nélkül kerül ellátásra, azaz a havi könyvelési díj összege ezt is magában foglalja. Ebbe a körbe nem tartozik bele a több évre kiterjedő, un. átfogó vizsgálatokon történő képviselet, illetve az egyéb nagy terjedelmű ellenőrzések, mint pl. a vagyonosodási vizsgálatok.

Az állandó partnerek részére a fent leírt esetekben történő képviseletet az irodánk minden esetben vállalja, annak díjazása a képviselet összes körülményének ismeretében kerül megállapításra. 

 

Árak:Egyedi megállapodás, megbízás jellege és időigénye arányában

Irányárak: Nettóban, Minimum 5.000.-Ft/ óra 10.000.-Ft/alkalom

 

*A könyvelési szolgáltatást igénybe nem vevő partnerek részére is biztosít képviseletet az adóhatósági eljárásokban az irodánk. Ezen esetekben az árak mindig egyedi megállapodás alapján kerülnek megállapításra.

 

Árak:Egyedi megállapodás, megbízás jellege és időigénye arányában

Irányár: Nettóban, Minimum 10.000.-Ft/alkalom