RÓLUNK

unnamed

 

A könyvelő, tanácsadó tevékenységgel több mint kettő évtizede állunk a vállalkozások rendelkezésére. Ez idő alatt az állandóságot képviselve arra törekedett irodánk, hogy magas szakmai szinten, nyújtsuk szolgáltatásainkat ügyfeleink részére a bizalmi elvet mindig szem előtt tartva.

 

Filozófiánk részét képezi az is, „hogy a vállalkozó három embernek kell hogy mindig őszinte legyen. Ezek a pap, az ügyvéd, és a könyvelő.”

 

Természetesen fenti gondolat egyrészről túlzó, de minden képen érzékelteti azt az igényt, hogy a vállalkozások önös érdeke, hogy könyvelőjükben megbízva folyamatosan és lehetőleg előre elmondják a vállalkozásukkal kapcsolatos kérdéseiket, elképzeléseiket, mert a legjobb könyvelő és tanácsadó is csak akkor tud eredményesen, és hatékonyan segíteni az ügyfele részére, ha az a bizalmával felruházza, és bevonja a vállalkozását érintő kérdésekbe.

 

Fenti céljaink érdekében irodánk a közel múltban komoly fejlesztéseken ment át, mind személyi, mind tárgyi, eszköz felszereltség tekintetében.

A feladatainkat jelenleg hat fő munkavégzésével biztosítjuk.

Az iroda könyvelési tevékenységét kettő fő közgazdász végzettségű, három mérlegképes könyvelői végzettségű személy biztosítja. Ezen túlmenően a tanácsadó tevékenységet adótanácsadói, adószakértői, és okleveles könyvvizsgálói végzettséggel egy személyben rendelkező munkatársunkon keresztül biztosítjuk valamennyi ügyfelünk részére.

Jelen létszámot a kellő szakmai háttér feltétellel rendelkező személlyel kivánjuk tovább bővíteni.

 

A szolgáltatásunkat a székhelyen kívül további kettő telephely működtetésével biztosítjuk Szolnok területén. 2014. év végén nyílt meg  új telephelyünk, mely révén a magas szintű szakmai munkánkat, szintén magas felszereltségű, és esztétikai szinvonalú irodában tudjuk folytatni.

 

Referenciánkat az a közel száz ügyfél jelenti, akik túlnyomó többsége tíz, vagy akár húsz évet is meghaladóan elégedett ügyfelünként tarthatunk számon.

 

Célunk, hogy a meglévő ügyfeleink részére továbbra is magas szinvonalon, és akár tovább bővülő palettán biztosítsuk szolgáltatásainkat, továbbá az, hogy akár Ön, mint a hanlapunkra látogató vállalkozó megismerje szolgáltatásainkat, és a jövőben elégedett ügyfelünkké váljon.